Κατασκευή Ιστοσελίδων

Go to Προώθηση Ιστοσελιδων

Προώθηση Ιστοσελιδων

Go to Φιλοξενια Ιστοσελιδων

Φιλοξενια Ιστοσελιδων

Go to Live Streaming

Live Streaming

Πλήρες πακέτα για ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσής σας.

Hosting

Hosting σε εμάς για υψηλή ταχύτητα και ασφάλεια

Ένα γρήγορο site συμφέρει γιατί:
Αυξάνει την ικανοποίηση των χρηστών. Οι χρήστες, είτε επισκέπτονται το site σας από σταθερό υπολογιστή, είτε από κινητές συσκευές (ταμπλέτες, κινητά) είναι ανυπόμονοι.
Αν το site σας αργεί να φορτώσει, θα πάνε στο site του ανταγωνιστή σας ή θα επιλέξουν άλλες μεθόδους επικοινωνίας (τηλέφωνο, επίσκεψη στον φυσικό χώρο). Αυξάνει τα ποσοστά μετατροπής (conversion rate) και άρα τις πωλήσεις αν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα ή τις επικοινωνίες, αν πρόκειται για site προσέλκυσης πελατών.
Ανεβάζει το site στα οργανικά αποτελέσματα του Google, καθώς επίσημα πια η Google ανακοινώνει ότι η ταχύτητα φορτώματος των site αποτελεί παράγοντα κατάταξης. Μειώνει το κόστος της διαφήμισης στο Google AdWords, καθώς ο χρόνος φορτώματος είναι μέρος του αλγορίθμου υπολογισμού του κόστους ανά κλικ (CPC).

  • είναι κρίσιμη για την κατάταξη της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, για το πόσο γρήγορα φορτώνει, αλλά και για την ασφάλειά της.

  • hosting που σας ανεβάζει στις μηχανές αναζήτησης και αυξάνει τα ποσοστά μετατροπής

  • Η ταχύτητα που φορτώνει το site σας καθορίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την επιτυχία σας.

  • από τη φιλοξενία πολλών απαιτητικών ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων μεταξύ των οποίων site με χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα.